شکایت از رئیس جمهور بابت حقوق وزرا
مهر:ابوالفضل ابوترابی، عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس درباره شکایت نمایندگان مجلس از رئیس جمهور و وزیر اقتصاد گفت: طبق قانون برنامه ششم توسعه دولت مکلف بود سامانه ای را برای شفاف سازی حقوق مدیران و وزرا طراحی کند اما تاکنون این سامانه طراحی نشده است.
وی با بیان اینکه تعدادی از نمایندگان خواستار اعمال ماده ۲۳۶ آیین نامه داخلی هستند، اظهار داشت: طبق این ماده از رئیس جمهور و وزیر اقتصاد در خصوص عدم اجرای این حکم از برنامه ششم به قوه قضاییه شکایت می شود و در صورت تصویب این گزارش در صحن این شکایت به قوه قضاییه ارسال خواهد شد.
وی تاکید کرد: علاوه بر این تعدادی از نمایندگان طرح سوال از وزیر اقتصاد را در خصوص عدم اجرای حکم برنامه ششم مبنی بر شفاف سازی حقوق وزرا و مدیران دولتی امضا کردند که این سوال نیز اعلام وصول خواهد شد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.